ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ

9-10 березня вся наша держава вшановувала пам'ять видатного сина українського народу Т.Г.Шевченка. Школярі та вчителі нашого навчального закладу не залишились осторонь. У школі з 06 березня по 10 березня Шевченківський тиждень, в рамках якого учні молодшої школи відвідали краєзнавчий музей, читали вірші улюбленого поета, малювали ілюстрації до творів.

Не менш плідним був минулий тиждень для учнів середньої та старшої ланки. До учнів 8-х та 9-х класів завітала місцева поетеса В.Л.Кириченко, яка прочитала власні вірші про Т.Г.Шевченка та подарувала кілька збірочок на згадку про себе в шкільну бібліотеку.

Для п’ятикласників цікавою була вікторина «Рідні слова Кобзаря», яку провила вчителька української мови та літератури Заброцька А.І.

Учні школи із задоволенням ілюстрували твори великого Кобзаря. А бібліотекар школи Яценко С.В. підготувала виставку книжок «Полюбіть Україну Шевченківською любов’ю», подорож-презентацію «Пам’ятники Т. Шевченка», Провела для учнів 7 класу літературну вікторину «Життєвий і творчий шлях Т.Г.Шевченка».

У школі відбулося літературно-музичне свято «Шевченкова криниця не міліє…». Учні старших класів інсценізували поезії українського генія. На свято завітала випускниця школи О.Г.Петренко, яка прочитала поетичні рядочки великого Кобзаря. Затамувавши подих, учні слухали велике слово Т.Г.Шевченка, яке актуальне і нині.

10 березня учні 8-10 класів разом з учителями були присутні на міському заході, присвяченому Т.Г.Шевченку, на якому учениця 10 класу Кирда Валерія читала вірш Т.Г.Шевченка «Сон».

Докладна інформація: Галерея/Шевченківськідні

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.