СОКІЛ "ДЖУРА" ДОБРЕ ДІЛО

Доброта – це перш за все діло. До того ж справжній добрий вчинок завжди робиться безкорисливо. Він твориться «за покликом душі». Доброта дійсно починається з малого. Добрі вчинки приносять радість не тільки оточуючим людям, але і тому, хто їх робить. Тому девіз нашого рою: «Добра справа – кожен день».

Учасниками команди «Характерники» протягом 2018 року в місті Березань були впорядковані братська могила солдатам у міському парку біля ЗОШ І – ІІІ ст. №2, які загинули в Другій світовій війні, захищаючи місто від німецько-фашистських загарбників, могила воїна – учасника АТО, випускника школи Бобка Олександра. Долучившись до Всеукраїнської акції, проведеної на о. Хортиця, під час якої було висаджено 600 дубків у честь загиблих захисників на Сході в зоні АТО, було висаджено алею пам’яті загиблих воїнів, колишніх випускників навчального закладу.

Учасниками були проведені відповідні роботи:

- впорядкували могилу воїна – учасника АТО, випускника школи Бобка Олександра;

- висаджено алею пам’яті загиблих воїнів, колишніх випускників навчального закладу;

- впорядкували могили загиблих воїнів у міському парку біля ЗОШ І – ІІІ ст. №2.

Ідеєю Доброго діла є патріотичне виховання підростаючого покоління;

вшанування пам’яті загиблих воїнів; українських традицій.

/Files/images/2018/sokl_djura/8.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/7.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/5.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/4.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/3.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/2.jpg /Files/images/2018/sokl_djura/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.