Посвята в першокласники

Я не знаю хвилини урочистіше.
Я не знаю щасливіше очей.
Подивіться, як урочисто
Малюки зустрічають цей день.

Радісним і водночас схвильованим видався для найменших учнів Березанської загальноосвітньої школи №2 день 7 листопада 2014 року. У цей день учні 1-А та 1-Б класу були посвячені у першокласники та прийняті до великої шкільної родини.

Це свято діти запам’ятають надовго, оскільки отримали перші свої шкільні документи – учнівські квитки, які вручила їм Президент школи Вусятицька Мар’яна, а особисто від себе подарувала значки «Першачки».

Святкового настрою додала програма, підготовлена Міністерством по роботі з молодшою ланкою, в якій першокласники проявили свої таланти: учні співали, розповідали вірші, брали участь у конкурсах від казкових героїв (Шевченко Б., Сокол Т., Ліфан А.), виконували завдання від Букварика (Гончаренко А.) та Математики ( Кравчук Т.). Кмітливими і спритними виявились батьки у першокласників, які охоче приймали участь у конкурсах.

Завершилось святкове дійство солодким сюрпризом для першокласників від батьків та невеличкою дискотекою від Міністерства культури школи ( Нестреляй Є.).

Особливим подарунком для батьків та вчителів стали сяючі від щастя оченята учнів.


P.S. Велика вдячність за надане приміщення актового залу, за розуміння та підтримку Лакмаурі Макхтару.

Заступник директора
Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Козацька Катерина Миколаївна

Мама Бережного Владислава: «Дуже яскраво, феєрично! Головне – оченята наших дітей, сяючі від вражень. Вважаю, що такі заходи мають позитивний вплив на стосунки дітей у класі. Так вони почуваються як одна команда».

Мама Скибенка Даніїла: «Неймовірно , але навіть я сама відчувала себе першокласницею! Піднесений настрій дітей передався всім навколо. В наш час просто необхідно дарувати дітям радість, позитивні емоції. Адже дитинство швидко плине. Дякуємо організаторам свята і шановним вчителям! Відчувається , що всі стали однією дружною сім’єю!»

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.